вівторок, 28 жовтня 2014 р.

У Херсоні ПриватБанк установив чотири “пачкові” термінали самообслуговування

Нещодавно в Херсоні з'явилися перші термінали самообслуговування, які приймають готівку не по одній купюрі, а одразу цілою пачкою - до 80 купюр різного номіналу за один раз.

“Термінали, які приймають готівку пачками, насправді є дуже зручними, - каже заступник керівника банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку в Херсоні Валерій Гарковенко. - Більшість наших клієнтів самостійно вносять готівку, часто це великі обсяги купюр, тому на поповнення терміналу потрібна не одна хвилина. Ми дбаємо про наших клієнтів, цінуємо їх час і постійно вводимо інновації”.
 
 На даний момент скористатися зручністю “пачкового” терміналу можна у головному регіональному відділенні ПриватБанку на проспекті Ушакова, 43, а також у ТРЦ “Фабрика” на розі Бериславського шосе та вул. Залаегерсег, у відділенні ПриватБанку на проспекті 200-річчя Херсона та в автосалоні  “АІС-Херсон” на Бериславському шосе, 29. Найближчим часом ПриватБанк, орієнтуючись на потреби своїх клієнтів, планує встановити такі термінали у багатьох точках області.

Немає коментарів:

Дописати коментар