четвер, 23 жовтня 2014 р.

На Херсонщині розпочала новий навчальний рік унікальна дитяча БізнесШкола ЮніорБанку

У Херсоні та Каховці відкрила новий навчальний рік безкоштовна дитяча БізнесШкола ЮніорБанку. Близько 100 учнів тільки розпочали опановувати основи підприємництва та фінансів - попереду на них очікує участь у ділових іграх та тренінгах, стажування в банку, а також користування банківськими послугами за допомоги "дитячої" пластикової карти ЮНІОРА.

Символічно, що в Херсоні заняття стартували відразу після відзначення Дня міста. ПриватБанк надав потужну фінансову підтримку обласному центру для проведення святкових урочистостей і зокрема допоміг привітати учасників конкурсної програми, організованої Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки. ЮніорБанк реалізує багато цікавих проектів з культурними та освітянськими установами області.



"Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності - ми набрали чимало навчальних груп, з'явиться кілька нових захопливих практичних занять, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум. - У рамках практичного курсу розвитку особистості передбачено складання “живих” роботів Lego з дистанційним керуванням. Для цього додатково заплановано заняття, де будуть опановувати курс робототехніки”.



ЮніорБанк - програма, що стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. Серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Цієї осені БізнесШколи навчають дітей у Каховці, Херсонській гімназії №1, загальноосвітній школі №8 та безпосередньо у головному регіональному відділенні на проспекті Ушакова, 43. Географія проведення безкоштовних занятть обов’язково буде розширюватись.



Кращі випускники матимуть змогу позмагатися за звання “Фінансовий геній”, виграти чудові подарунки, а в майбутньому приєднатися до родини ПриватБанку. Щоб стати учасником програми, достатньо зателефонувати за номером 050 911 10 45 та подати заявку на сайті www.juniorbank.ua. ЮніорБанк запрошує школи Херсонщини до співпраці!

Немає коментарів:

Дописати коментар