середу, 9 березня 2016 р.

5 закладів Херсона радуть городян спеціальними знижками  завдяки програмі ПриватБанку "Бонус Плюс"


5 закладів Херсона вирішили до 8 Березня подарувати своїм відвідувачам знижки - персональний бонус 10% від рахунку замовлення або покупки за допомоги програми лояльності ПриватБанку "Бонус Плюс".

- Усі, хто вирішив купити подарунки, частково компенсують свої витрати і отримують на свій бонусний рахунок персональний відсоток від витраченої суми. Для цього необхідно підключитися до акцій на сайті "Бонус Плюс" - просто вибрати своє місто і натиснути кнопку "Беру участь в акції". На мобільний телефон прийде код, який необхідно ввести на акційній сторінці і таким чином підтвердити свою участь в "Персональному Бонусі", - повідомила керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега.

Зокрема, бонус 10% від суми покупки пропонують магазини “Палітра” (вул. 40 рокiв Жовтня, 19), “Одяг” (вул. Миру, 19), “Територія сну” (вул. Залаегерсег, 18), кафе “Жбанек” (вул. Суворова, 32) та ресторан “NUOVO” (бульвар Мирний, 3).



- Накопиченими бонусами можна розрахуватися або відразу ж, або в будь-якій торговельній точці, яка бере участь в програмі "Бонус Плюс ", - повідомила Олена Бельмега.

На сьогоднішній день учасниками проекту «Бонус Плюс» стали 382 торговІ точки обласного центру - серед них 174 продуктові магазини, 74 аптеки і салони краси, 12 ресторанів і кафе. Програма «Бонус Плюс» доступна більше ніж 18 млн власників пластикових карт банку.

Довідка
"Бонус Плюс" - це загальнонаціональна програма лояльності, розроблена ПриватБанком. При розрахунку картами ПриватБанку клієнт отримує частину витрачених грошей у вигляді грошових бонусів на спеціальний рахунок "Бонус Плюс" своєї карти. Перелік усіх партнерів-учасників програми «Бонус Плюс» у Херсонській області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку, у мобільному додатку для смартфону "Бонус Плюс" або в Приват24.

Немає коментарів:

Дописати коментар