четвер, 17 березня 2016 р.

Хлібодарівський навчально-виховний комплекс Чаплинського району став першим учасником акції «Клас майбутнього з ЮніорБанком»

Хлібодарвський НВК . с Хлібодарівка, вул. І. Кудрі, 11, Чаплинського району, Херсонської області.jpg

Аби допомогти зробити освіту більш сучасною та цікавою для всіх дітей України, ЮніорБанк вирішив знову запустити конкурс «Клас майбутнього з ЮніорБанком», який дає можливість дітлахам виграти обладнання сучасного класу для своєї школи. Першим зареєстрованим учасником акції стала освітянська установа з Херсонщини - Хлібодарівський навчально-виховний комплекс Чаплинського району. Саме він успішно виконав умови реєстрації в акції:

- виставив фотографію на тему "Наше шкільне життя" на сторінці https://drive.google.com/…/fol…/0B6KdTi2R-qtBMXdPbTZNcmdxUUk,
- оформляє Картки ЮНІОРА в навчальному закладі в період конкурсу,
- отримує бали (лайки) за фотографії школи в альбомі "Клас майбутнього".

Для перемоги в конкурсі Хлібодарівському НВК слід набрати найбільшу кількість балів або оформити найбільшу кількість карток. Отож, ви можете активно підтримати своїх земляків і також взяти участь в акції, представивши в ній свій навчальний заклад. На переможців очікують інтерактивні класи та інші корисні призи. Акція триватиме до 31 травня 2016 року. 

Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Херсонські юніори постійно відвідують цікаві заняття, екскурсії, проходять квести та беруть участь у змаганнях - зокрема, переможцем конкурсу “Спортивні рекорди з ЮніорБанком” є Генічеська школа № 3.

Немає коментарів:

Дописати коментар