четвер, 24 березня 2016 р.

Колектив Херсонської обласної клінічної лікарні самостійно обирає банк для обслуговування - відповідно до чинного законодавства

17 березня відбулася зустріч колективу Херсонської обласної клінічної лікарні з представниками трьох банківських установ. До спілкування долучилися керівники Херсонської філії ПриватБанку - аби познайомити співробітників медичного закладу з особливостями і перевагами послуг найбільш розгалуженого та інноваційного банку України.



Сьогодні працівники Херсонської обласної клінічної лікарні здійснюють вибір банку. Переваги зарплатного проекту від ПриватБанку очевидні: це гарантована безпека, економія часу та коштів на інкасацію і касове обслуговування, а також зниження навантаження на бухгалтерію, функції якої зводяться до оформлення відомості та платіжного доручення на перерахування зарплат.

Кожна людина, що відкриває карту в ПриватБанку, відразу помічає її відмінності від інших та зручність. Це безкоштовне обслуговування, величезні можливості електронних сервісів, дистанційного обслуговування, доступні способи кредитування, привабливі депозитні послуги, розвинена інфраструктура тощо.

Співробітники Херсонської обласної клінічної лікарні здійснюють самостійний вибір банку відповідно до чинного законодавства. Стаття 24 Закону України «Про оплату праці» зазначає: «Виплата заробітної плати через установи банків може здійснюватися тільки за особистою письмовою згодою працівника». Стаття 25 того ж закону забороняє «будь-яким способом обмежувати працівника вільно розпоряджатися своєю заробітною платою».

Поінформований - значить озброєний. Асоціація захисту фінансових прав рекомендує херсонцям і всім громадянам України під час вибору банку діяти крок за кроком:

- уважно ознайомитися з умовами зарплатних проектів різних банків - адже вони далеко не однакові;

- знайти для себе переваги щодо вартості обслуговування карти, способів кредитування, електронних сервісів, можливостей дистанційного обслуговування, інфраструктури, депозитних послуг тощо;

- зробити усвідомлений вибір на користь більш вигідної зарплатної стратегії;

- укласти договір з найбільш прийнятним банком та отримати карту.

Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку лікарняним установам області, обслуговує понад 12 тисяч медичних працівників і більше 30 закладів охорони здоров'я області. Серед медиків Херсонщини 874 лікарі вищої категорії, 18 кандидатів наук, 18 заслужених лікарів та один Герой України.

Немає коментарів:

Дописати коментар