пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Херсонські пенсіонери можуть оплачувати послуги компанії “Укртелеком” без черг і комісій

Приймаючи платежі від населення, різні фінансові установи визначають розмір комісії на власний розсуд - і досить часто людям доводиться сплачувати суму, яка суттєво перевищує реальну вартість цієї послуги. Херсонська філія ПриватБанку уклала угоду з компанією “Укртелеком” щодо прийому платежів від населення без комісії - це дозволяє споживачам економити не тільки власні кошти, але й час.



Оплата послуг компанії “Укртелеком” без комісії можлива при здійсненні платежів через Приват24 або регулярним платежем. Власники пенсійних карт ПриватБанку можуть оплачувати послуги “Укртелекому” без комісії у будь-який зручний для них спосіб: у відділеннях, терміналах самообслуговування, а також не залишаючи домівки - за допомоги сервісу Приват24. До речі, пенсіонери, які мають карту ПриватБанку, здійснюють без комісій будь-які коммунальні платежі.

Користуватися послугами Інтернет-банкінгу можна цілодобово. Для цього потрібні лише комп’ютер чи мобільний телефон, підключені до Інтернету, та карта ПриватБанку. Покрокова інструкція проведення оплат викладена на сайті банку.  



Часи довжелезних черг біля ощадкас та в банках задля оплати послуг давно вже минули. Сьогодні все більше херсонців здійснюють платежі через Інтернет, тому що це швидко і зручно.

«Уклавши прямі угоди з постачальниками послуг у Херсонській області, ПриватБанк також допомагає тим клієнтам, що мають борги по оплатах, - говорить заступник керівника Бізнесу платежів ПриватБанку в Херсоні Віктор Ніжурін. - Виплата боргів стає можливою за умови оформлення послуги «Миттєва розстрочка».

Окрім компанії “Укртелеком”, у Херсонській області ПриватБанк має інформаційні угоди з такими постачальниками послуг, як ТОВ “Херсонрегіонгаз”, “Воля” (інтернет+ТБ), “Вега” (стационарна телефонія + Інтернет), Управління поліції охорони у Херсонській області (оплата послуг охорони), “Херсонський Водоканал”, “Херсонтеплогенерація”, “Херсонтеплоенерго”, “Херсонська ТЕЦ”, більшість ЖЕКів, ОСББ та багато інших підприємств.

Немає коментарів:

Дописати коментар