четвер, 30 червня 2016 р.

На курортах Херсонщини ПриватБанк допоможе Вам заощадити свої кошти - за допомоги програми “Бонус Плюс”

Курортний сезон у розпалі - і на приємні клопоти, пов’язані з літнім відпочинком, доводиться витрачати вагому частину сімейного бюджету. Херсонська філія ПриватБанку продовжує серію матеріалів про те, як можна заощадувати на своїх витратах. Регіональний прес-офіс банку рекомендує херсонцям і численним гостям області користуватися перевагами програми «Бонус Плюс»: її партнери надають покупцям постійні знижки, які до того ж збільшуються під час спеціальних акцій. Наприклад, у херсонському кафе “Жбанек” до 13 липня для клієнтів ПриватБанку діє знижка 10%.



На сьогоднішній день учасниками проекту «Бонус Плюс» стали 399 торгових точок обласного центру - серед них 166 продуктових магазинів, 88 аптек і салонів краси, 16 ресторанів і кафе. Програма «Бонус Плюс» доступна у понад ніж 44 000 торгових точках по всій Україні та популярних інтернет-магазинах.

«Бонус Плюс» – це програма лояльності, яка дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% у мережі партнерів програми. До мережі «Бонус Плюс» входять продуктові магазини, аптеки, салони електроніки та побутової техніки, заклади громадського харчування, транспортні компанії. Партнерами програми «Бонус Плюс» від ПриватБанку стали 399 торгових точок у Херсоні, 19 - у Лазурному, 61 - у Скадовську, 56 - в Генічеську і багато інших.




Перелік усіх партнерів-учасників програми «Бонус Плюс» в Херсонській області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар