четвер, 16 червня 2016 р.


На херсонських юніорів очікує спекотне літо з ЮніорБанком

З 1 червня херсонські юніори отримали можливість долучитися відразу до двох акцій від ЮніорБанку, які дійсно зроблять це літо спекотним.

Перша акція має назву “Карткою плати – гіроборд зароби!”. Її переможці у вересні виграють гіроборд - транспорт нового покоління, компактний і мобільний засіб пересування, який легко вміщується в рюкзак.

Щоб узяти участь в акції та отримати гіроборд, необхідно зареєструватися на сторінці акції та оплатити карткою ЮНІОРА в період акції не менше 3 покупок у торгово-сервісних мережах (магазинах) - при цьому сума кожної покупки повинна бути більше 20 грн.

109



15 червня стартує друга акція - "Спекотне літо з ЮніорБанком". Кожна дитина, що пройшла навчання фінансової грамотності в літньому таборі, бере участь у грандіозному розіграші призів! Головний приз - моноколесо. Для участі в акції необхідно до 15 серпня.2016 року відвідати урок фінансової грамотності від ЮніорБанку в дитячому таборі. Призовий фонд буде рандомно (випадковим чином) розіграний між учасниками, які пройшли навчання в таборі.

Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Заняття БізнесШколи проходять не тільки в обласному центрі, а й у інших населенних пунктах. Піонерами і найактивнішими учасниками програми стали Херсонська гімназія №1 і Херсонський ліцей обласної ради. Навесні 2016 року дипломи випускників БізнесШколи отримали понад 100 юніорів Херсонщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар