четвер, 30 червня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку допоможе придбати книги і провести відпустку змістовно

У Центральному відділенні Херсонського філіалу ПриватБанку (просп. Ушакова, 43) уже два роки працює спеціальний “Магазин”, у якому можна придбати будь-який товар через Інтернет.



Літо - це пора відпочинку, пікніків, відпусток та поїздок на море. Через “Магазин” ПриватБанку можна купити все потрібне для відпустки - і зокрема книги на будь-який смак, які допоможуть зробити Ваш відпочинок ще більш змістовним та незабутнім.

Через “Магазин” ПриватБанку можна придбати дуже різноманітні книги: від фантастики, детективів, прози, любовних романів, пригод, дитячих книг, поезії та драматургії до ділової літератури, довідників і спеціалізованих видань. При цьому є змога оплатити товар частинами або купити товар у розстрочку.

Накупивши книг у розстрочку до 24 місяців, книгоман буде сплачувати невелику щомісячну комісію – 2,5% від вартості товару. Тобто якщо клієнт обирає книгу за 100 грн - комісія кожен місяць становитиме 2,5 грн.

“Магазин” працює за дуже прозорою технологією: клієнт повідомляє, що бажає придбати, консультант допомагає обрати найвигідніші пропозиції, а також оформити розстрочку та оплатити замовлення на сайті інтернет-магазину. Партнер відправляє товар у “Магазин”, а менеджер одразу ж повідомляє клієнта про прибуття замовлення. На кінцевому етапі клієнт отримує бажаний товар у “Магазині”. Якщо ж клієнт бажає повернути товар, то діють стандартні правила повернення товару в інтернет-магазинах - від 14 до 30 днів залежно від сайта-продавця.

“Магазин” пропонує перевірений перелік сайтів-партнерів та забезпечує повний юридичний супровід клієнтів від замовлення до отримання товару. Якщо товар не прийшов, продавець помилився у  розмірах або товар із браком, клієнт не залишається наодинці зі спірними ситуаціями, усі питання вирішуються за посередництва консультантів ПриватБанку.

У Херсоні тільки за останні три місяці сервісом “Магазин” скористалися близько 300 покупців.

Немає коментарів:

Дописати коментар