середу, 15 червня 2016 р.

Новокаховське відділення ПриватБанку допомогло місцевій команді перемогти в обласному етапі Всеукраїнської гри «Джура»

На Херсонщині підбито підсумки ІІ етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»). І місце здобула команда Чаплинського району "Турбаївці”; ІІ місце – команда Скадовського району "Сіроманці”; ІІІ місце – команда м. Нова Каховка "Орлята”. Новокаховську команду представляли учні Новокаховського техніко-економічного ліцею - за підтримки ПриватБанку.



ІІ (обласний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») проходив з 3 по 7 червня 2016 року на території табору «Старт» в с. Тягинка Бериславського району. Організаторами акції виступили управління освіти і науки обласної державної адміністрації та комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради.



За звання найспритніших та найрозумніших джур боролися 160 юних козаків з 20 районів і міст області. Кожній з 20 команд (роїв) необхідно було пройти випробування в 11 видах змагань з орієнтування на місцевості, перетягування линви тощо.

Також учасники показували свої знання з історії українського козацтва на конкурсі «Відун» та представляли звіт про добру справу, яку команда виконувала протягом року. Справжнім театралізованим дійством стали творчо–мистецькі звіти команд під гаслом «У колі друзів».



Новокаховське відділення ПриватБанку надало благодійну матеріальну допомогу для участі команди техніко-економічного ліцею в обласному етапі Всеукраїнської гри «Джура» на прохання відділу освіти Новокаховської міської ради. Особливу увагу при цьому звернули на виховний ідеал гри «Джура», який ґрунтується на ідейних засадах  козацько-лицарського кодексу честі.

- Нам дуже приємно було долучитися до такої доброї справи і підтримати нашу команду, - говорить керівник Новокаховського відділення ПриватБанку Тетяна Арнаут. - Щиро вітаємо земляків з перемогою та бажаємо нових успіхів в усіх цікавих і важливих справах!



Херсонська філія ПриватБанку здійснює постійну підтримку соціальних ініціатив місцевої громади. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 189 банкоматів, 355 терміналів самообслуговування і 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар