пʼятницю, 16 червня 2017 р.


Житель Нової Каховки Євген Божко став переможцем акції "Смартфон за комуналку в Приват24”

IMG_0671.JPG

У ПриватБанку підбили підсумки другого етапу вже традиційної акції “Смартфон за комуналку”. Переможцями травня стали 25 клієнтів із усіх регіонів України. Серед них - житель Нової Каховки Євген Божко, якому керівник Новокаховського відділення Тетяна Арнаут уже передала цінний приз.

Учасниками акції вважаються всі клієнти ПриватБанку, які з 1 квітня до 30 червня 2017-го оплачують комунальні послуги з картки MasterCard в Інтернет-банку Приват24 (веб-версія або мобільний додаток) протягом одного місяця на загальну суму від 500 грн. Реєструватися в акції або робити додаткові фінансові витрати не потрібно. Переможці визначаються випадковим чином у три етапи (раз на місяць). Щомісяця розігруються 25 сучасних популярних смартфонів. Один клієнт може виграти 1 смартфон за весь період акції.

“Я навіть не уявляв, що беру участь в акції, - зізнається переможець Євген Божко. -  А коли мені зателефонували з головного офісу ПриватБанку і сказали, що я виграв смартфон, то спочатку не повірив - тим більше що до цього ніколи нічого не вигравав. Зрештою прочитав про акцію на сайті ПриватБанку і з задоволенням отримав подарунок у своєму улюбленому Новокаховському відділенні”.
Євген Божко народився і виріс у Новій Каховці, певний час працював у Києві та інших містах, але зараз повернувся до рідного міста і успішно займається тут підприємництвом. Давно обслуговується в ПриватБанку як фізична і юридична особа та дуже активно використовує його сучасні сервіси: мобільний Приват24, SMS-банкінг, Приват24 WEB і багато інших.

“Інтернет-банкінг є основою обслуговування у ПриватБанку, а сервіс оплати комунальних послуг - це лише одна з тих операцій, яка доступна нашим клієнтам, - пояснює керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Позитивна реакція від наших користувачів і зокрема переможця акції  - це свідчення того, що ми обрали правильну стратегію. Тож ми і надалі будемо вдосконалюватися для наших клієнтів”.

Сьогодні у ПриватБанку комісія за сплату комунальних послуг залишається мінімальною. Наприклад, у Херсоні послуги водоканалу та газопостачання через ТСО та Приват24 можна оплачувати взагалі без комісії, тобто безкоштовно. При цьому дистанційні способи оплати суттєво економлять не тільки ваші гроші, але й час.

Акція “Смартфон за комуналку у Приват24” продовжується. До 30 червня ще 25 сучасних смартфонів чекають на переможців - отож, ви ще встигаєте взяти участь в акції, оплативши комуналку через Приват24 на суму від 500 грн. У Херсонській області за перші 2 місяці акції (квітень - травень) через ПриватБанк за комунальні послуги розрахувався 286091 клієнт. З них у веб-версії Приват24 - 157445 платежів, у мобільній версії Приват24 - 21310. Загалом на Херсонщині через П24 проходить 62,48% оплат за “комуналку”.

IMG_0666.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар