четвер, 15 червня 2017 р.

Херсонська філія ПриватБанку та ЮніорБанк стали партнерами благодійного фонду "Майбутнє Херсонщини"

У Херсонській академії неперервної освіти відбулося урочисте нагородження обласного літературно-краєзнавчого конкурсу ”Легенди Херсонщини”. Конкурс було започатковано у 2016 році за ініціативи благодійного фонду "Майбутнє Херсонщини". Цього разу до церемонії відзначення переможців долучилися Херсонська філія ПриватБанку та ЮніорБанк, які відтепер є партнерами благодійного фонду.

19059414_250176448720379_4216652200969402847_n.jpg

У літературно-краєзнавчому конкурсі ”Легенди Херсонщини-2017” змагалися 114 учасників із 12 районів та 2 міст області. Конкурс проходив у 2 етапи: дослідницький та творчий. Вивчення літературних та фольклорних джерел, збір даних і обробка інформації, отриманої у ході пошукової роботи, зокрема спілкування зі старожилами та краєзнавцями, допомогли учасникам акції-конкурсу створити дуже оригінальні власні авторські легенди. Серед них "Медуза”, "Загублені світи Гілеї", "Звідки на даху янголи", "Легенда про Вітер, Ковилу та Перекотиполе" і багато інших.

Володарями перших місць та премій стали Ольга Чабанова (Гола Пристань), Елеонора Шелегон (херсонська ЗОШ № 50), Андрій Селецький (Нововоронцовка), Альвіна Челишева (Новоолександрівка Каланчацького району), Аліна Чоповська (Нижні Торгаї Нижньосірогозького району), Наталя Чернієнко та Лада Шкворець (Херсон). Гран-Прі конкурсу отримав Федір Торбенко.

Завдяки партнерству з ЮніорБанком для переможців відкрито карткові рахунки, на які вони отримуватимуть грошові стипендії протягом 6 місяців. Не тільки лауреати, але й інші учасники конкурсу отримали від банку красиве та корисне канцелярське приладдя. А з початком канікул ЮніорБанк запрошує школярів на цікаві екскурсії, квести, заняття БізнесШколи, аби діти розвивали навички оперування грошима, на практиці навчалися фінансовій грамотності, провели літо захопливо та змістовно. Команда благодійного фонду "Майбутнє Херсонщини" та Херсонська філія ПриватБанку обєднують зусилля для інтелектуального розвитку майбутнього покоління і народження справжніх Легенд Херсонщини.

Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об'єднуючи понад 500 тисяч школярів - серед них 13 000 юніорів Херсонської області.

17-06.jpg

Немає коментарів:

Дописати коментар