четвер, 1 червня 2017 р.

На Херсонщині стрімко збільшується кількість оплат за допомоги QR-коду



Протягом багатьох років ПриватБанк розробляє та застосовує технології, що допомагають клієнтам здійснювати звичайні операції швидше та простіше, ніж до цього. Однією з таких розробок є технологія «QR-код».

QR-код – це тип штрих-коду, що може бути розпізнаний камерою телефона.

Кількість оплат, які херсонці здійснюють за допомоги QR-коду, стрімко збільшується. Якщо протягом 3 зимових місяців клієнти Херсонської філії ПриватБанку провели 357 таких операцій, то навесні їх кількість вже майже досягла 2000 - тобто збільшилася у 5 разів.

1--9HpC56KNqPfFovz-MJRuvr6f4YsmXdIkgUjanwQISETpXN0OTQHvHKrUk8DeXT_-G8PUp5-novhoiOaFK-bK9J8N1cUTPqU0GkYR7ZaNyHnQbiFtg9saagpskxLxLvAzsiU44

Через QR-код можна здійснювати швидкий вхід у Приват24, прискорену оплату покупок, знімати готівку без картки та отримувати інформацію про послуги.

Херсон став другим містом в Україні, де упроваджено можливість оплачувати проїзд у тролейбусах за допомоги QR-коду. Також тут уже запустили технологію миттєвої оплати комунальних платежів через QR-коди.

– Для впровадження технології миттєвої оплати без черг і комісій абсолютно відсутня потреба витрачати додаткові кошти, – пояснює заступник керівника Бізнесу платежів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін. – Сьогодні ми пропонуємо всім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, що приймають платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології. Ще раз підкреслюю: ця послуга є повністю безкоштовною.

Оплата платежів за допомоги QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах. Для цього достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, перейти в «Мої платежі» > «Новий платіж» та відсканувати QR-код на квитанції. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку за допомоги планшета співробітника відділення.

Як повідомляє прес-служба банку, наразі миттєва оплата комуналки працює більше ніж у 20 містах, а найближчим часом безконтактно оплачувати комунальні платежі або за навчання можна буде в будь-якій точці країни. За детальнішою інформацією щодо впровадження нового сервісу в Херсонській області можна звертатися до Віктора Ніжуріна за тел. (066) 9244745, (068) 2770745, електронна адреса – viktor.nizhurin@privatbank.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар