четвер, 22 червня 2017 р.

Херсон захопила QR-изація

1 березня 2017 року пасажири херсонських тролейбусів отримали можливість оплачувати проїзд за допомогою QR-коду. 27 квітня Херсон першим в Україні установив POS-термінали у громадському транспорті - городяни почали купувати квитки з використанням банківської карти. Нові послуги миттєво набули популярності, і вже протягом трьох весняних місяців пасажири херсонських тролейбусів придбали 2000 електронних квитків.

QR-изація України і зокрема Херсона рухається потужними темпами та супроводжується цікавими акціями. До прикладу, 20 червня пасажири трамвая № 1 у Дніпрі стали учасниками нового QR-флешмобу від ПриватБанку. Рівно півгодини (з 8:00 до 8:30) кожен пасажир трамвая, який оплатив проїзд за допомогою Privat24 та QR-квитка, отримав від банку заохочувальний бонус у розмірі 100 грн. З 1 липня стати учасниками нового QR-флешмобу зможуть пасажири міського транспорту в 14 містах України, де вже працюють електронні QR-квитки ПриватБанку.

Тим часом у Херсоні вже запустили миттєву оплату комунальних платежів через QR-коди, а також презентували можливість використання цієї технології під час оплати за школу чи дитсадок.

S70620-155028.jpgS70620-155338.jpg
Оплата платежів за допомогою QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах. Для цього достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24 та відсканувати QR-код. За таких умов платіж оформлюється автоматично, а квитанція про сплату надходить на електронну пошту. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку за допомогою планшета співробітника відділення.  

Для впровадження технології миттєвої оплати без черг і комісій абсолютно відсутня потреба витрачати додаткові кошти, ця послуга є повністю безкоштовною. За детальнішою інформацією щодо впровадження нового сервісу в Херсонській області можна звертатися до Віктора Ніжуріна за тел. (066) 9244745, (068) 2770745, електронна адреса – viktor.nizhurin@privatbank.ua.
 detsad.gif
Ви можете просто зараз увійти в меню оплати херсонських дитсадків, відсканувавши цей QR-код. І не забудьте познайомитись із новими технологіями у херсонських тролейбусах!

Немає коментарів:

Дописати коментар