вівторок, 27 червня 2017 р.

Першим на Херсонщині “теплі” кредити від ПриватБанку отримало Каховське ОСББ

Першим на Херсонщині ОСББ, що отримало фінансування за програмою "теплих” кредитів, стало об'єднання "Зразковий дім на Куликовській" із Каховки (голова правління - Володимир Валерійович Окунєв). Це ОСББ вже оформило 2 кредити - на пластикові вікна та модернізацію освітлення будинка.


ОСББ "Зразковий дім на Куликовській" було утворене у серпні 2016 року - і менше ніж за рік мешканцям п’ятиповерхового будинка вдалося зробити більше, ніж за довгі 25 років з моменту його здачі в експлуатацію. Більшість робіт виконують власними силами: прибирають, садять квіти, нещодавно виготовили і установили урни.

ОСББ перейшло на обслуговування у Каховське відділення ПриватБанку 3 місяці тому,  коли виникла потреба оформити “теплий кредит”. Тут досить швидко вдалося вирішити всі необхідні питання, і ОСББ "Зразковий дім на Куликовській" отримало фінансування не тільки на пластикові вікна, але й модернізацію освітлення будинка.

“Опісля установки світлодіодного освітлення наші витрати на оплату електроенергії суттєво зменшилися, - говорить голова правління ОСББ Володимир Окунєв. - Якщо раніше кожного місяця нам доводилося платити понад 1100 грн, то тепер ця сума не перевищує 200 грн на місяць. Співпраця з ПриватБанком виявилася для нас дуже корисною: ми відкрили для себе Приват24, перейшли на цілодобове обслуговування і користуємося багатьма іншими сучасними та зручними сервісами”.

А тим часом утеплені з ПриватБанком ОСББ вже почали отримувати компенсації. Зокрема, компенсацію, передбачену Державною цільовою економічною програмою енергоефективності, нещодавно отримали два ОСББ з Кривого Рогу. Опісля установки нових вікон ОСББ було повернено з держбюджету майже 70 тис. грн.

Процедура оформлення «теплого» кредиту вже відпрацьована до автоматизму. Працівники банку супроводжують ОСББ на всіх етапах — від збору регламентованого КабМіном України пакету документів до безпосередньо отримання компенсації. Додаткова зручність — використання Приват24 для бізнесу, що дозволяє прикріпити документи до угоди дистанційно, а віртуальний торговий майданчик ПриватМаркет  представляє чималий перелік постачальників енергоефективних товарів та послуг, чиї репутація та професіоналізм не викликають сумнівів і підтверджені документально.

ПриватБанк долучився до Державної програми енергоефективності в березні цього року. За цей час банком вже було видано 57 кредитів на загальну суму більше 7,7 млн грн. Згідно з державною програмою, ОСББ може отримати держкомпенсацію від 40 до 70% залежно від кількості субсидіантів. Додатково компенсації передбачають 129 регіональних програм енергоефективності.

Немає коментарів:

Дописати коментар