вівторок, 19 грудня 2017 р.

ПриватБанк представив смачні та корисні продукти на херсонському бізнес-форумі рестораторів

16 і 17 грудня 2017 року в Херсоні пройшов бізнес-форум “ProРесторан”, який зібрав понад 100 менеджерів курортного та туристичного бізнесу. ПриватБанк виступив одним із головних партнерів і безпосередніх учасників цієї унікальної та масштабної події.



Основні інтерактивні заходи форуму проходили на території ТРЦ “Фабрика” - тут були організовані точки консультування і виступи спікерів зі Львова, Києва, Дніпра та інших міст України. Херсонська філія ПриватБанку спеціально для учасників форуму та запрошених журналістів підготувала презентацію “Смачні та корисні продукти ПриватБанку”: кредитні можливості для фізичних осіб та підприємців, еквайринг, QR-оплати, Android Pay і багато інших.

“Ми вже давно користуємося послугами ПриватБанку і добре знаємо про його інновації, - зазначили головні організатори бізнес-форуму, успішні херсонські ресторатори Юлія Боровик і Сергій Багненко. - Але сьогодні ми відкрили для себе дуже багато нової та необхідної нам інформації. Щиро дякуємо ПриватБанку за приємне партнерство і можливість дізнатися про вигідні пропозиції та ефективні інструменти”.



ПриватБанк пропонує херсонцям дві програми споживчого кредитування. У кредит за зниженими відсотками клієнти можуть придбати житло та  авто. Якщо ж клієнту терміново потрібна готівка, ПриватБанк пропонує послугу “Швидкий кредит”.  

У 2018 році ПриватБанк спрямує на програму фінансової підтримки українського підприємництва не менше 5 млрд грн. У рамках національної програми КУБ підприємці зможуть отримати фінансування на суму від 50 000 до 500 000 гривень на розвиток і масштабування бізнесу.

Клієнти ПриватБанку можуть скористатися програмою “Кредитний ліміт на рахунок, а приватні фермери й агрокомпанії - отримати кошти за допомогою кредитної лінії “Агросезон для фінансування сільськогосподарського циклу, скористатися програмами з лізингу авто, обладнання та сільгосптехніки.

Cеред херсонських підприємців - успішних учасників програми “КУБ” - чимало рестораторів та власників кафе. Це Оксана Сідельникова (“Касабланка”), Наталя Хомусяк (“Дача”), Микола Грунянський ("Zurich") і багато інших. Сьогодні перед ними відкриваються нові можливості - наприклад, технологія сплати рахунку за допомогою QR-кодів. Цілком імовірно, що першими в області рестораторами, які впровадять QR-оплати, стануть саме учасники бізнес-форуму “ProРесторан”.



Про всі продукти та послуги ПриватБанку можна дізнатися на офіційному сайті  pb.ua і в будь-якому з 76 відділень ПриватБанку на Херсонщині.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 15983 приватних підприємців та юридичних осіб.

Немає коментарів:

Дописати коментар