середу, 6 грудня 2017 р.

ПриватБанк привітав херсонських військовослужбовців із Днем Збройних сил України

5 грудня 2017 року у Херсонському обласному палаці молоді та студентів відбулися урочистості до Дня Збройних Сил України. Херсонська філія ПриватБанку традиційно доєдналася до вітань наших захисників, аби спільно з очільниками міста та області поздоровити військових з їх професійним святом і разом із представниками громадських організацій та волонтерських загонів висловити їм свою шану і повагу.



На святковому заході зібралися військовослужбовці різних підрозділів Збройних Сил України, Національної Гвардії, добровольці, волонтери з усієї області та школярі - вихованці Великоолександрівської загальноосвітньої школи №1.



За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, взірцеву військову дисципліну та з нагоди Дня Збройних Сил України кращі з військових отримали в цей день нагороди від керівництва міста і області та від військового командування країни. Пам’ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.



За досягнуті успіхи у справі підтримання належного рівня обороноздатності Батьківщини і зразкове виконання службових обов’язків ПриватБанк відзначив особовий склад Херсонського гарнізону та обласного військового комісаріату спеціальними винагородами.  



Херсонська філія ПриватБанку щиро дякує військовим за багаторічну дружбу і співпрацю та бажає їм незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я і здійснення всіх мрій і побажань.

Немає коментарів:

Дописати коментар