пʼятницю, 1 грудня 2017 р.


Лізинг сільгосптехніки найактивніше використовують у Високопільському районі на Херсонщині

Аграрії Високопільського району Херсонської області продовжують ефективно використовувати переваги лізингу сільгосптехніки від ПриватБанку. Новий проект із розширення парку техніки реалізований спільно з директором приватного сільськогосподарського підприємства «Високопільське» Катериною Лупєєвою.



Приватне сільськогосподарське підприємство «Високопільське» створене у 2004 році у с. Потьомкіне Високопільського району. Спеціалізується на вирощуванні зернових та бобових культур, а також насінні олійних культур. Протягом багатьох років підприємству вдається утримувати лідерство за показниками врожайності серед господарств району, а його керівник Катерина Афанасіївна Лупєєва стала однією з шести представників Херсонщини, що увійшли до міжнародної енциклопедії “Кращі люди”.

“Завдяки лізингу від ПриватБанку ми придбали комбайн “Полісся КЗС 1218”, - говорить Катерина Афанасіївна. - Підприємство отримало кредит у рекордний термін - усього за 7 днів. Ми дуже вражені такою швидкістю та якістю наданих послуг і зокрема хочемо висловити особливу подяку керівнику Високопільського відділення ПриватБанку Андрію Костюку”.

Лізинг сільгосптехніки дозволяє українським аграріям вирішити питання розширення парку сільгосптехніки (як вітчизняної, так і імпортної) за вигідними відсотковими ставками - від 6 до 19% залежно від партнерів-постачальників техніки (їх перелік зазначений на сайті банку). При цьому строк лізингу становить до 5 років, а сума - від 300 000 до 30 млн грн. Тобто проект розрахований на будь-який обсяг бізнесу - від невеликого сімейного фермерського господарства до великого обласного агропідприємства. Також можлива адаптація графіка лізингових платежів. Це означає, що з урахуванням сезонності сільськогосподарської діяльності можливе значне зменшення внесків зі сплати основного платежу лізингу. Клієнт може подати заявку на сайті pb.ua, зателефонувати на короткий номер 3700 або скористатися послугами персонального банкіра.

Високопільський район є лідером із реалізації проектів лізингу сільгосптехніки на Херсонщині. Першим в області можливість оплачувати техніку за рахунок прибутку від її використання використав керівник фермерського господарства “Широкий лан” Валерій Зубко. Третій у районі та області проект зараз знаходиться на стадії затвердження.

Херсонська філія ПриватБанку забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Це програма фінансування «АгроКУБ», “Приват24 для бізнесу”, міжнародна картка «Ключ до рахунку», «Платежі за телефоном», акції за депозитами, ПриватМаркет, паливний проект і багато інших.

Немає коментарів:

Дописати коментар