понеділок, 4 грудня 2017 р.

Постраждалі від конфлікту можуть розвивати бізнес разом з ПриватБанком

24 листопада 2017 року в Херсоні відбувся форум Проекту USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», який заохочує до створення нових робочих місць для осіб, постраждалих від конфлікту, а також сприяє розвитку малого та середнього бізнесу в регіоні. Участь у форумі взяли представники влади, підприємці, громадські та міжнародні організації і Херсонська філія ПриватБанку.



Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» впроваджується Українським Жіночим Фондом за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку - на Херсонщині його реалізацію координує обласний центр «Успішна жінка» на чолі з Оленою Микитась. Програма спрямована на розширення економічних можливостей внутрішньо переміщених осіб та представників місцевих громад через створення робочих місць і підтримку мікро-бізнесу.  

Херсонська філія ПриватБанку представила на форумі практичні інструменти для створення та розвитку бізнесу. Керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега звернула увагу присутніх на переваги та нові можливості програми “КУБ - Країна успішного бізнесу”, а керівник напрямку з реалізації програм клієнтам МСБ Владислава Квашенко більш детально розповіла про інноваційні сервіси і кредитні продукти, які ПриватБанк пропонує на підтримку малого та середнього бізнесу.



Зокрема, спеціально для підприємців-початківців ПриватБанк запустив новий тарифний план «Інкубатор», що стане гідним стартом для створення бізнесу. Підключаючись до тарифу «Інкубатор», підприємець може безкоштовно відкрити рахунок у ПриватБанку, отримати безкоштовне розрахунково-касове обслуговування та обслуговування зарплатного проекту протягом 6 місяців.

Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 550 000 підприємців. У 2017 році підприємці відкрили в банку 100 900 нових рахунків. У 2018 році ПриватБанк спрямує на програму фінансової підтримки українського підприємництва не менше 5 млрд грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар