пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку допоможе придбати подарунки для коханих

14 лютого — особливий день, який дарує кожному з нас прекрасну можливість нагадати другій половинці про свої почуття. Питання, чим порадувати кохану людину в День святого Валентина, хвилює багатьох, але ювелірні вироби в якості подарунка будуть актуальні завжди.

Херсонська філія ПриватБанку нагадує своїм клієнтам про можливість використання програми лояльності “Дисконтний клуб "ПриватБанк VIP" - до неї підключені елітні карти, які допомогають їх власникам максимально ефективно розпоряджатися своїм часом і фінансами. Карти Gold, Platinum та Infinite/World Elite забезпечують відповідні знижки 3, 5 або 7% у наступних магазинах мережі “Золотий вік” на Херсонщині:

  • м. Херсон: пр. Ушакова, 30/1; вул. Суворова, 1/13; вул. Миру, 28 і вул. Залаегерсег, 18 (ТЦ "Фабрика");
  • м. Генічеськ: вул. Воровського, 35/18;
  • м. Каховка: вул. Пушкіна, 101;
  • м. Нова Каховка:  вул. Першотравнева, 10.



Власники карток ПриватБанку можуть отримувати розстрочку за “Оплатою частинами” у магазині прямо на касі за вигідними умовами і без документів, а також зручно та без комісій оплачувати покупки в Інтернеті.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 190 банкоматів, 355 терміналів самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар