пʼятниця, 19 лютого 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала Школу гуманітарної праці з днем народження

16 лютого в Обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша відбувся святковий концерт “Крила”, присвячений 24-й річниці Школи гуманітарної праці. Аби привітати педагогічний колектив та його учнів, разом із численними гостями на вечір завітали представники Херсонської філії ПриватБанку.





Святковий концерт “Крила” - це колективний творчий проект учнів і педагогів ШГП, провідних артистів театру та студентів ХДУ. Керівники міста і області вручили багатьом учасникам заходу почесні грамоти і відзнаки, а директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега подарувала психологу закладу Вікторії Головатюк сучасний планшет та мультифункціональний пристрій.





- Матеріальна допомога - це лише малий внесок, який може зробити кожен із нас у становлення здорового соціально відповідального суспільства, - сказала керуюча  Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Ми глибоко вдячні педагогічним працівникам за їх працю, висловлюємо готовність і надалі брати участь у цікавих та соціально важливих проектах.

Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. Сьогодні ПриватБанк обслуговує близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

Немає коментарів:

Дописати коментар