понеділок, 29 лютого 2016 р.


Херсонська філія ПриватБанку рекомендує зберігати цінні речі та документи у сейфових скриньках

Де зберігати цінні речі або документи? Мудра відповідь на це питання сьогодні є важливою для кожної людини.

Насправді варіантів може бути дуже багато - але далеко не всі альтернативні способи і місця зберігання дозволяють уникнути крадіжок та особисто контролювати список осіб, у яких є до них доступ. Грунтовно вирішити подібні питання і сумніви може банківська сейфова скринька, яка гарантує збереження ваших цінних речей.

Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, в Херсоні сейфи існують вже близько 15 років. За цей час послугами банківських скриньок скористалися сотні вдячних клієнтів.

- Дуже важливо бути впевненим, що Ваші цінні речі знаходяться під захистом, - розповідає Віталій Хантимеров, заступник керівника відділення з обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів. - Найбільш надійний банк України надає можливість оренди сейфів на час Вашої відсутності або для постійного зберігання цінних речей.

Херсонська філія ПриватБанку наводить 5 основних причин орендувати сейфову скриньку в банку:

1. Сейфи ПриватБанку встановлюються у спеціально обладнаних приміщеннях, що мають сучасні засоби захисту.

2. Кожен депозитарій цілодобово охороняється співробітниками Служби охорони банку

3. Сейфи мають два замки та відкриваються під час одночасного повороту двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий – у банкіра. Це гарантує збереження майна у разі викрадення Вашого ключа від скриньки, але виключає можливість її відкриття без вашої присутності.

4. При необхідності можна укласти тристоронній договір оренди – у такому випадку Ви зможете відвідувати скриньку тільки спільно зі своїм партнером. ПриватБанк забезпечує таємницю відомостей про клієнта та операції, що ним проводяться.

5. Банк гарантує нерозголошення відомостей про клієнта і операції з сейфом. При цьому вміст скриньки відомий тільки вам, тому що під час користування сейфом у банківському сховищі клієнт знаходиться без представника банку.

Вартість оренди сейфової скриньки у Херсонській філіії ПриватБанку залежить від від терміну оренди, а також її розміру. Подробиці можна дізнатися на офіційному сайті ПриватБанку.

1 коментар:

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз є власною справою, яку я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містер Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити