вівторок, 23 лютого 2016 р.

ПриватБанк відкрив нову зону самообслуговування на Привокзальній площі Херсона

ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі зон самообслуговування. Нещодавно Херсонська філія ПриватБанку відкрила нову зону самообслуговування в обласному центрі на проспекті Ушакова, 91 - при одному зі своїх кращих відділень, що знаходиться на Привокзальній площі.

- Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення мобільних телефонів та платіжних карт, депозитних вкладів і кредитів, оплата комунальних та інших рахунків, відправлення і отримання грошових переказів, - розповідає заступник керівника банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку в Херсоні Валерій Гарковенко. - Розширення мережі терміналів самообслуговування забезпечить додатковий комфорт нашим клієнтам - як херсонцям, так і гостям міста.

Привокзальна площа є однією з візитівок Херсона. Її облаштували у післявоєнний період ХХ століття - хоча залізничне сполучення з’явилося ще у 1907 році. У 1999 році тут було відкрите нове відділення ПриватБанку, яке сьогодні є одним із кращих у мережі за якістю обслуговування та комфортом технічного стану приміщення.



2000

IMG_6241.JPG


Прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку нагадує клієнтам про можливості безготівкового розрахунку за послуги і товари в точках, де встановлені термінали. Операції по рахунках можна здійснювати за допомогою SMS-банкінгу, дзвінків за безкоштовним телефоном 3700, мобільних додатків та Інтернет-банку «Приват24».

Додаткову інформацію про сучасні банківські послуги, а також мережу розташування відділень і терміналів можна знайти на офіційному сайті ПриватБанку pb.ua.


Немає коментарів:

Дописати коментар