понеділок, 29 лютого 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку повністю відповідає новим критеріям відбору уповноважених банків для бюджетних виплат 

ПриватБанк повністю відповідає затвердженим урядом критеріям відбору уповноважених банків для обслуговування виплат зарплат держпідприємств, бюджетних організацій і соціальної допомоги. Як ідеться в офіційному повідомленні банку, ПриватБанк є уповноваженим банком з обслуговування бюджетних організацій з 2005 року.

«Наш банк повністю відповідає новим критеріям відбору уповноважених банків для обслуговування бюджетних організацій, у тому числі й у частині інвестування в державні папери, що буде забезпечене банком у встановлені регулятором строки, – заявив Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Нові правила дають людям можливість самостійно вибирати банк для отримання своєї зарплати, і наші зручні продукти та технології, досвід обслуговування бюджетних організацій стануть незаперечними перевагами для клієнтів тих банків, що не зможуть відповідати новим критеріям або просто не забезпечують якісного обслуговування».

На сьогодні платіжні картки ПриватБанку для отримання зарплат і соціальної допомоги вже вибрали понад 3 мільйони бюджетників - серед них близько 15 тисяч студентів і 56 тисяч бюджетників Херсонщини. Як зазначає прес-офіс ПриватБанку у Херсоні, банк виплачує заробітну плату працівникам 863 бюджетних організацій області. На карти банку отримують стипендії студенти 33 навчальних закладів різних рівнів акредитації. Аби забезпечити можливість вільного вибору людьми обслуговуючого банку, ПриватБанк розробив спеціальну послугу, що дозволяє бухгалтерам держпідприємств і бюджетних організацій зараховувати зарплату на картки різних банків за допомоги однієї відомості.

Зарплатні пакети для співробітників випускаються і обслуговуються безкоштовно. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 190 банкоматів, 355 терміналів самообслуговування і 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар