пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

ПриватБанк знову долучився до Дня кар’єри у Херсонському державному університеті

 

Херсонська філія ПриватБанку взяла участь у Дні кар’єри - зустрічі провідних роботодавців області зі своїми потенційними працівниками - студентами ХДУ. Спільний із Херсонським обласним центром зайнятості захід відбувся в межах Всеукраїнського проекту «День кар’єри/Profitday».

Студенти Херсонського державного університету можуть працювати у багатьох сферах, де потрібні висококваліфіковані кадри. Тому на Дні кар’єри були присутні представники різних галузей економіки - як постійні учасники таких традиційних зустрічей, так і нові компанії.

Окрім адміністрації вишу, роботодавців і соціальних партнерів, на захід завітали також представники керівництва області й міста. Опісля вітального слова ректора ХДУ Василя Стратонова із напутніми настановами та побажаннями до молоді звернулися народний депутат України Олександр Співаковський, перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук, Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко та директор ХОЦЗ Євген Єрашов.

- Однією з головних цілей цієї зустрічі є допомогти найталановитішим студентам розпочати успішну кар’єру, - підкреслила під час свого виступу директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега. - Саме тому ми запрошуємо студентів до проходження практики онлайн і активної співпраці.


ПриватБанк надає унікальну можливість проходити практику онлайн у режимі 24/7/365, отримувати реальні знання та практичні фахові навички - і при цьому не витрачати дорогоцінний час на переміщення по місту та паперові формальності. Безкоштовну онлайн-практику можуть проходити студенти фінансових, економічних та будь-яких інших факультетів – потрібно лише зареєструватися на відповідному сайті.

Студенти, які за підсумками практики набирають найбільшу кількість балів, зараховуються до кадрового резерву ПриватБанку і отримують гарантію працевлаштування в банку після завершення навчання у вищому навчальному закладі.

Херсонський державний університет - одна з перших у регіоні бюджетних організацій, що розпочала співпрацю з ПриватБанком і сьогодні нараховує близько 10 тисяч клієнтів - отримувачів стипендій, зарплат тощо.

Сьогодні найбільший банк України запрошує на роботу касирів-операціоністів, водіїв-інкасаторів, касирів каси перерахунку, фахівців із обслуговування банкоматів і ТСО та спеціалістів з обслуговування клієнтів.

Немає коментарів:

Дописати коментар