середу, 30 листопада 2016 р.

ПриватБанк долучився до Дня кар’єри у Херсонському національному технічному університеті


Херсонська філія ПриватБанку взяла участь у Дні кар’єри - зустрічі провідних роботодавців області зі своїми потенційними працівниками - студентами ХНТУ. Новий спільний із Херсонським обласним центром зайнятостізахід відбувся в межах Всеукраїнського проекту «День кар’єри / Profitday».



Студенти Херсонського національного технічного  університету можуть працювати у багатьох сферах, де потрібні висококваліфіковані кадри. Тому на Дні кар’єри були присутні представники різних галузей економіки: банків, видавництв, переробних, машинобудівних та суднобудівних підприємств, IT-компанії та «Xepcoнoбленepгo» .



Ректор ХНТУ Юрій Бардачов щиро подякував роботодавцям за співпрацю і наголосив на необхідності об’єднувати зусилля для зміни ситуації в економіці та на ринку праці.



- Такі кроки вже здійснюються, - підкреслила заступник директора Херсонського обласного центру зайнятості Людмила Барабаш. - Яскравим доказом цього є успішне проведення днів кар’єри у херсонських вишах і зокрема активність роботодавців. Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, багато з них прагнуть взяти на роботу молодих, креативних спеціалістів, які прагнуть працювати.  



- Одними з головних цілей таких зустрічей є допомога молодим людям розпочати успішну кар’єру, - підкреслив під час свого виступу заступник керівника напрямку Херсонської філії ПриватБанку Володимир Чечоткін. - Саме тому ми запрошуємо студентів до проходження практики онлайн, а усіх підприємців та бажаючих розпочати власну справу - до участі в національній програмі «Україна – країна підприємців».




Національна програма розвитку підприємництва та створення нових робочих місць у приватному бізнесі «Україна – країна підприємців» має на меті відновлення економіки країни шляхом розвитку малого бізнесу та підприємництва, створення за 2 роки 1 000 000 нових робочих місць.

У Херсоні перший регіональний бізнес-форум “Україна - країна підприємців” об’єднає понад 200 підприємців і всіх, хто лише мріє про власну справу. Захід відбудеться 8 грудня 2016 року за адресою: м. Херсон, вул. Ярослава Мудрого, 50, ресторанний комплекс "Mozart". Початок роботи об 11:00, реєстрація та кава з 10:00. Участь у форумі - безкоштовна. Реєстрація за посиланням kub.pb.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар