середу, 30 листопада 2016 р.

Херсонські підприємці мають можливість безкоштовно відкрити корпоративний рахунок для бізнесу

Тернопільські підприємці мають можливість безкоштовно відкрити корпоративний рахунок для бізнесу

При реєстрації фізичної особи підприємця постає питання, де найкраще оформити рахунок для ведення бізнесу. ПриватБанк пропонує усім підприємцям Херсонщини скористатись акцією “Рахунок у банку - безкоштовно” та отримати рахунок для обслуговування, не сплачуючи за його відкриття.

Для участі в акції підприємцям потрібно виконати лише декілька простих кроків:
  • подати заявку на оформлення чи відкрити рахунок у будь-якому відділенні ПриватБанку
  • зареєструватись в акції  “Рахунок у банку - безкоштовно”
  • здійснити покупку на суму не менше 500 грн з карти "Ключ до рахунку" або корпоративної картки в торгово-сервісній мережі протягом 30 днів із моменту відкриття рахунку.   
Разом із рахунком корпоративний клієнт одразу отримує цілодобове обслуговування, доступ до інтернет-банкінгу Приват24 для бізнесу, безкоштовні бізнес-картки, можливість приймати виручку та депозитний рахунок.

Наразі кожна третя компанія України має рахунок у ПриватБанку. Це означає, що, відкривши рахунок у ПриватБанку, корпоративний клієнт економить на комісіях (платежі між рахунками банку – безкоштовні), а платежі проводяться миттєво - 24 години на добу 7 днів на тиждень.

Окрім цього, усі підприємці можуть отримати додаткове фінансування завдяки програмі КУБ («Країна Успішного Бізнесу»). Це  інноваційний сервіс ПриватБанку, що дозволяє малому бізнесу та підприємцям розвивати власну справу, користуючись коштами громадян, а жителям країни – вкладати гроші безпосередньо в український бізнес. 

8 грудня в Херсоні стартує регіональний бізнес-форум "Україна - країна підприємців", який об’єднає представників влади, підприємців і тих, хто мріє про власну справу. Захід відбудеться за адресою: м. Херсон, вул. Ярослава Мудрого, 50, ресторанний комплекс "Mozart". Початок роботи об 11:00, реєстрація та кава з 10:00. Участь у форумі - безкоштовна. Реєстрація за посиланням kub.pb.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар