середу, 30 листопада 2016 р.

ПриватБанк допоможе херсонцям спланувати поїздки на новорічні та різдвяні свята


билеты.jpg

Жителі Херсонщини можуть придбати залізничні квитки на найпопулярніші напрямки відпочинку в період новорічних та різдвяних свят, скориставшись сервісами ПриватБанку: у відділеннях, терміналах самообслуговування, Приват24 і на сайті bilet.pb.ua.

- Сьогодні у клієнтів ПриватБанку є можливість швидко та зручно спланувати свою подорож на свята і купити квиток на поїзд, не виходячи з дому - через свій смартфон або комп'ютер, – повідомила керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. – Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда - отже придбати квитки навіть на “старий” Новий рік можна вже зараз. Електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на «паперовий» квиток».

qVUTdkUOlcZh1KkZ11aJwe5DdD4F-ssUieMNhS7HBw9rimdoZhgN0bzIpWjNeT7exGtHAHvUg7HzRef5UlhViil-5-CuGccgIATikmg673NImDI3elpxBZuT-HU9fklrAtAblkoC

Окрім залізничних квитків, Херсонська філія ПриватБанку дає можливість швидко та зручно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Оплатити квитки можна пластиковими картами будь-яких українських банків.


Немає коментарів:

Дописати коментар