пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

Херсонські школярі знайшли в ПриватБанку 100 тисяч гривень

20 років тому один із клієнтів Херсонської філії ПриватБанку залишив на депозиті купюру вартістю 100 гривень. Протягом 2015 року у Центральному відділенні на проспекті Ушакова, 43 її шукають десятки учнів обласного центру - і знаходять кейс із грошима у кабінеті керуючої Херсонською філією ПриватБанку Олени Бельмеги. Можливість познайомитися з роботою банку зсередини і спробувати себе в якості справжніх банкірів з’явилася у школярів завдяки унікальному бізнес-квесту, який з минулого грудня проводиться у рамках БізнесШколи ЮніорБанку.



На кожному етапі бізнес-квесту діти проходять майстер-класи від фахівців банку і відповідають на питання про те, як влаштована банківська система.

 

Школярів вчать користуватися банківськими терміналами самообслуговування, рахувати свої гроші, відрізняти справжні купюри від підробки і навіть дають можливість брати участь у нараді з керівництвом Херсонської філії ПриватБанку.
 



Програму фінансової грамотності для школярів ПриватБанк розпочав у 2004 році з випуску дитячої книги «У банку як у танку», яка розповідає в доступній ігровій формі про те, як працює фінансовий ринок і банки. Весь тираж цього видання, що став основою циклу фінансових уроків для середньої школи, був переданий ПриватБанком в школи і дитячі бібліотеки по всій Україні.



Сьогодні ЮніорБанк об'єднує більше 500 000 школярів країни, серед них 13000 юніорів Херсонської області. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова Карта ЮНІОРА, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися дорослими можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.



Щоб стати учасником бізнес-квесту, дітям достатньо оформити в банку безкоштовну Картку ЮНІОРА, яка є вхідним квитком у банк.

Немає коментарів:

Дописати коментар