середу, 23 вересня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку реалізує квитки на концерт симфонічного рок-оркестру “Hardy Orchestra” та інші цікаві заходи

26 вересня 2015 року у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Куліша відбудеться концерт симфонічного рок-оркестру “Hardy Orchestra” із програмою “I Love Rock’n’Roll”. Херсонська філія ПриватБанку нагадує, що до початку цієї цікавої мистецької події залишилося зовсім мало часу, а придбати квитки на неї можна не виходячи із дому - через Інтернет-банк «Приват24» та на сайті bilet.pb.ua.


Симфонічний оркестр “Hardy Orchestra” у програмі “I Love Rock’n’Roll” виконує найвідоміші композиції легендарних рок-груп Queen, Deep Purple, Led Zeppelin, Scorpions тощо. Оркестр має чимало прихильників в Україні завдяки легкості та прозорості оркестрового аранжування і віртуозному виконанню.



ПриватБанк упровадив продаж електронних квитків у 2009 році. Сьогодні через Приват24, мобільний платіжний додаток або термінал самообслуговування банку можна замовити й оплатити квитки на всі види транспорту; футбольні, баскетбольні та хокейні матчі, культурні заходи - і зокрема в кінотеатри. З усіх питань, які виникають у процесі вибору та купівлі електронних квитків, можна звертатися на лінію цілодобової служби підтримки за телефоном 3700.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює понад 188 банкоматів, 361 термінал самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар