пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Служба замовлення таксі Приват24 тепер працює в Полтаві та Сумах 


У Полтаві та Сумах тепер можна викликати таксі через Інтернет і смартфон сервісу «ХУТКО» електронного банку Приват24. Замовити таксі, розрахувати вартість та оплатити поїздку банківською карткою можна через веб-версію онлайн-банку або в мобільному Privat24.

«До кінця року ми підключимо до Приват24 усі міста з населенням від 50 000 чоловік, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Оплата карткою є ключовою перевагою нашого сервісу, що гарантує якість і безпеку користування таксі як для пасажирів, так і водіїв».

Викликати таксі через Приват24 можна лише за півхвилини. Ця чудова функція дозволяє відразу провести розрахунок вартості поїздки, вибрати бажаний клас автомобіля та оплатити поїздку будь-якою своєю платіжною карткою.

На сьогоднішній день у Приват24 можна замовити та оплатити онлайн-послуги таксі в 17 українських містах, серед яких Київ, Львів, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Одеса, Харків, Житомир, Луцьк, Тернопіль, Рівне, Хмельницький, Чернівці, Полтава та Суми.

Немає коментарів:

Дописати коментар