понеділок, 14 вересня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку установила термінали для оплати штрафів на місці


У Херсоні та області штраф за порушення правил дорожнього руху можна оплатити в платіжному терміналі ПриватБанку прямо там, де порушника зупинив співробітник ДАІ. З весни 2015 року патрульні автомобілі екіпажів ДАІ оснащені банківськими терміналами, за допомоги яких учасники дорожнього руху мають можливість оплатити штраф за допущене порушення ПДР відразу після його виявлення.

Оплата штрафу через POS-термінал істотно заощаджує час водія. Крім того, нерідко у порушника немає з собою потрібної суми готівкою, а оплата коштами з пластикової карти допомагає вирішити цю проблему.

Водій має можливість оплатити штраф на місці через POS-термінал відразу після складання адміністративного протоколу та винесення постанови. Прилад роздруковує 2 чеки, 1 з яких залишається у водія, а інший долучається до адміністративного протоколу.

Сплата штрафу таким чином забезпечує швидке гарантоване надходження коштів на рахунок Держказначейства. Зручність полягає ще й у тому, що для здійснення платежу водієві не потрібно витрачати час на відвідування банківської установи.
При цьому кожен порушник дорожніх правил має право сам вибрати прийнятний для нього спосіб сплати накладеного штрафу.

Протягом літа 2015 року платіжними терміналами ПриватБанку були оснащені понад 330 автомобілів екіпажів ДАІ. Нагадаємо, зараз практика оплати штрафів через термінали застосовується у всіх регіонах України.

Немає коментарів:

Дописати коментар