пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку отримали можливість використовувати новий валютний вклад «Депозитний сертифікат»


ПриватБанк розробив для своїх клієнтів новий продукт «Депозитний сертифікат», який дозволяє вкладникам гарантовано отримати після закінчення строку суму вкладу в повному обсязі, без обмежень у сумі зняття з поточного рахунку.

Постанова НБУ № 354 «Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному та валютному ринках» від 03.06.2015 зазначає, що Національний банк України ввів обмеження на зняття готівки з валютних банківських карток і рахунків до 15 000 гривень в еквіваленті в день на одного клієнта. На “Депозитний сертифікат” це обмеження не поширюється.

Депозитний сертифікат - це іменний цінний папір ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», що засвідчує суму внесеного клієнтом в банк вкладу, згідно з якою клієнт може отримати всю суму коштів готівкою в один банківський день після закінчення терміну вкладу. З депозитним сертифікатом діє гарантія повернення коштів від банку та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Багаторівневий захист бланків сертифікатів (сертифікат виготовлений на єдиному державному підприємстві «Поліграфічний комбінат «Україна», уповноваженому Міністерством фінансів і Національним банком України випускати цінні папери).

Умови нового валютного вкладу «Депозитний сертифікат» такі самі, як за депозитами «Стандарт строковий»: вигідна процентна ставка, можливість розміщення коштів на строк 6 або 12 місяців. Мінімальна сума вкладу – 20 000 доларів США або євро.

«Ми врахували всі незручності для наших клієнтів, пов’язані з обмеженням, і доповнили продуктовий ряд по депозитах новим валютним вкладом, тепер кожен вкладник – власник депозитного сертифікату – зможе отримати свої заощадження в повному обсязі за один день. Крім цього, розширено можливість оформлення вкладу в будь-якому відділенні банку, - розповідає Віталій Хантимеров, заступник керівника відділення з обслуговування Херсонської філії ПриватБанку.

Довідка
Лише за 1 місяць новим валютним вкладом скористалося 236 клієнтів ПриватБанку на суму 155 291 048 грн. Оформити вклад «Депозитний сертифікат» можуть фізичні особи - резиденти України - в будь-якому відділенні банку.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює понад 188 банкоматів, 361 термінал самообслуговування та 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар