середу, 30 вересня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала Обласну бібліотеку для юнацтва ім. Б. Лавреньова з ювілеєм

29 вересня Обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.Лавреньова провела свято “35 років у бібліотечній родині” - з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек і 35-річчя заснування книгозбірні. Херсонська філія ПриватБанку підготувала до урочистостей спеціальні подарунки - ексклюзивне видання репродукцій та сучасну комп’ютерну техніку.


Обласна бібліотека для юнацтва ім. Б. Лавреньова була заснована в Шуменському мікрорайоні у 1980 році. Сьогодні це осередок культури, освіти і дозвілля для майже 13 тисяч читачів та 10 структурних підрозділів із фондом близько 90 тисяч примірників. Тут діють літературна кав’ярня «ЛіTERRA», медіастудія «Мистецтво у просторі і часі» і багато інших унікальних проектів.


На свято “35 років у бібліотечній родині” завітали перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова, міський голова Володимир Миколаєнко, інші представники органів влади, керівники закладів культури, партнери, спонсори, друзі і читачі бібліотеки. Сумлінні і самовіддані співробітники бібліотеки отримали цього дня чимало заслужених відзнак та подарунків.


Херсонська філія ПриватБанку завітала на свято чималою представницькою делегацією - і разом з обов’язковими цінними книгами та квітами подарувала бібліотеці багатофункціональний мультимедійний пристрій і три комп’ютери. Обласна бібліотека для юнацтва ім. Б. Лавреньова та ПриватБанк є не тільки партнерами, але й справжніми друзями, попереду у яких ще не один приємний і суспільно корисний проект.

1 коментар: