середу, 29 березня 2017 р.

ПриватБанк установлює термінали самообслуговування у херсонських АТБ

Херсонська філія ПриватБанку продовжує установлювати термінали самообслуговування в продовольчих супермаркетах мережі АТБ. Нещодавно тут установили 3 нові термінали - і їх кількість збільшується не тільки в обласному центрі. Сьогодні до послуг клієнтів в АТБ працюють термінали за наступними адресами:

49-Ї Гвардійської Дивізії, 10а,
Ушакова, 50
Миколаївське шосе, 20,
Блюхера, 157/71,
Ушакова, д.35 (Херсон),
Карла Маркса, 86а (Білозерка).



Коли у покупців, які прийшли до супермаркету за продуктами, виникає необхідність терміново перерахувати кошти або оплатити комунальні послуги, їм не потрібно шукати відділення банку. Здійснити всі необхідні операції вони можуть, не виходячи з магазину.

За допомоги платіжного терміналу можна:
  • сплатити за “комуналку”, телебачення, Інтернет, телефон та навіть штрафи за порушення правил дорожнього руху;
  • поповнити рахунки мобільних телефонів;
  • придбати квитки на автобусні і залізничні рейси, а також концерти та багато іншого;
  • перерахувати гроші на банківські картки;
  • надіслати чи отримати грошові перекази (PrivatMoney, Western Union);
  • сплатити кошти за кредитами;
  • змінити PIN-код банківських карток;
  • поповнити депозити.

«Наші термінали дозволяють отримати навіть більше послуг, ніж у відділенні банку, при цьому працюють без черг і перерв на обід, - розповідає заступник керівника банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку в Херсоні Валерій Гарковенко. - Додаткові переваги терміналів: можливість проведення платежів не лише готівкою з отриманням здачі, а ще й з платіжної карти будь-якого банку; швидкість проведення операцій; дуже доступні тарифи на послуги, багато з яких є безкоштовними».

Компанія "АТБ" була заснована в 1993 році. Мережа дискаунтерів "АТБ" є найбільшою роздрібною мережею в Україні і налічує понад 800 магазинів, які розташовані в 214 населених пунктах 18 областей України.

Загалом у Херсоні та області працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування, відкрито 76 відділень ПриватБанку.

Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті pb.ua. або за телефоном гарячої лінії 3700 (безкоштовно з номерів мобільних операторів).   

Немає коментарів:

Дописати коментар