пʼятницю, 31 березня 2017 р.


Півмільйонний рахунок підприємця в ПриватБанку відкрили онлайн


Львівський IT-підприємець Назарій Кондра, який вирішив спробувати сервіс відкриття рахунків у ПриватБанку онлайн, несподівано для себе став півмільйонним підприємцем – клієнтом банку – та власником нового iPad Pro. Як повідомили в банку, з початку року безконтактним відкриттям рахунком у банку вже скористалися понад 10 тисяч українських підприємців.

«Я вже багато років клієнт банку як фізична особа, із задоволенням користуюсь усіма послугами. Зараз вирішив перевести в ПриватБанк і свої підприємницькі рахунки, – зазначив Назарій Кондра. – Для мене важливо, що банк став державним, це дає мені вагомі гарантії, також подобається сервіс та якість банківських рішень для підприємців. Раджу всім обслуговуватись у ПриватБанку!»

Щоб відкрити підприємцю рахунок на сайті ПриватБанку, достатньо бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом ПриватБанку як фіз. особа (наприклад, мати картку або депозит) та отримати ЕЦП в Приват24 для приватних клієнтів.

Найчастіше рахунки відкривають онлайн підприємці сфери ІТ, бухгалтери й аудитори, підприємці роздрібної та оптової торгівлі. За кількістю рахунків, відкритих онлайн, лідирують підприємці з Київської, Дніпропетровської, Харківської та Одеської областей.

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,1% юридичних осіб та 69,7% приватних підприємців, які користуються послугами українських банків.

Немає коментарів:

Дописати коментар