пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” увійшов до трійки найкращих благодійних фондів України

Нещодавно в Києві пройшла церемонія нагородження переможців V національного конкурсу “Благодійна Україна-2016”. Аби привітати благодійників, на захід завітала дружина Президента України Марина Порошенко.

17554500_978055905662135_8767956699105780051_n.jpg

“У ці непрості часи, які переживає наша держава, благодійна діяльність українців і наших міжнародних друзів є вагомим внеском у збереження і розбудову європейської України”, - зауважила вона.

До трійки найкращих потрапив і фонд “Допомагати просто!”. Голова фонду Анна Павлова зазначила, що це перемога усієї команди, показник високої довіри меценатів. Вона подякувала керівництву ПриватБанку за можливість працювати над проектом, усій команді банку - за співпрацю, а його клієнтам - за небайдужість і фінансову підтримку.  

Нагадаємо, перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, у терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку.

Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Завдяки співпраці фонду “Допомагати просто!” і ПриватБанку вдалося реалізувати не одну добру справу. Зокрема, у рамках благодійної акції “Країна чарівників” Херсонська дитяча лікарня нещодавно отримала від ПриватБанку благодійну допомогу - медикаменти для гематологічного відділення на 500 тисяч гривень. На диспансерному обліку гематологічного відділення сьогодні перебувають понад 180 дітей - для їх лікування придбано антибіотики, противірусні, антибактеріальні та інші життєво важливі медичні препарати.


Національний конкурс «Благодійна Україна-2016» стартував 31 жовтня 2016 року. Збір заявок тривав до 28 лютого 2017 року, загалом на адресу Оргкомітету надійшло 744 заявки у 15 колективних, 3 індивідуальних та 4 спеціальних номінаціях. Серед учасників конкурсу – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації тощо.

Відеосюжет про передачу ліків Херсонській дитячій лікарні можна переглянути тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар