вівторок, 31 січня 2017 р.

Херсонська дитяча лікарня знову отримала від ПриватБанку благодійну допомогу - медикаменти для гематологічного відділення на 500 тисяч гривень

До гематологічного відділення Херсонської дитячої лікарні прибула партія найнеобхідніших медичних препаратів, придбаних за кошти клієнтів і співробітників ПриватБанку. Антибіотики, противірусні, антибактеріальні та інші життєво важливі ліки  на загальну суму 500 тисяч гривень доставлено в лікарню в рамках благодійної акції “Країна чарівників”.


Благодійна акція «Країна чарівників» стартувала в Україні 1 грудня - в її рамках  ПриватБанк і фонд «Допомагати просто» виділили на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями 5 млн грн. Відповідно до цієї програми та потреб лікарняних установ були закуплені і відправлені ліки до Дніпропетровської, Миколаївської та інших дитячих лікарень. Одним із шести щасливих адресатів стала Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня, яка дізналася про щедрий дарунок від чарівників під час святкування Дня святого Миколая.

Спеціально для дітлахів, які перебувають на лікуванні в гематологічному відділенні, наприкінці 2016 року компанія Mastercard і Фонд "Допомагати просто" влаштували веселе свято з корисними подарунками. Саме тоді Дід Мороз та Снігуронька від імені команди проекту пообіцяли лікарні допомогу в рамках програми - і вже у січні 2017-го партію препаратів було доставлено. Урочиста передача документів вібулася 31 січня за присутності представників ПриватБанку, Департаменту охорони здоров’я ОДА, пацієнтів і працівників лікарні.

- Улітку ПриватБанк та фонд «Допомагати просто» закупили для нас діагностичне обладнання, зараз ми отримуємо такі необхідні медичні препарати, - говорить головний лікар КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» ХОР Інна Холодняк. - Ми щиро дякуємо нашим добродійникам за виявлене милосердя і чуйне ставлення до дітей!

КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» ХОР – це єдиний в області багатопрофільний лікувально-профілактичний заклад, який надає спеціалізовану невідкладну і планову медичну допомогу дітям області з перших годин життя. У стаціонарі щороку лікують близько 17 тис. дітей, у поліклініці консультують 90 тис. дітей - при цьому більше половини з них є жителями сільської місцевості. На диспансерному обліку гематологічного відділення сьогодні перебувають понад 180 дітей.

P70131-120640 (копия).jpg

Херсонська філія ПриватБанку постійно допомагає педагогічним, медичним працівникам, військовим, підтримує соціальні ініціативи місцевої громади. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування і 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар