пʼятницю, 27 січня 2017 р.

У 2016 році ПриватБанк авансував бюджетні організації Херсонської області на 32,5 млн грн

У минулому році ПриватБанк за рахунок власних коштів авансував на 32,5 млн грн бюджетні організації Херсонської області, які отримують зарплату за картками ПриватБанку. Таким чином, банк протягом усього 2016-го забезпечив медикам, педагогам і військовим своєчасну виплату авансів і заробітних плат.

Авансування - це можливість для бюджетної організації своєчасно виплатити зарплату, якщо гроші з Казначейства надходять пізно. Для цього ПриватБанк за рахунок власних резервів зараховує гроші на карти клієнтів до надходження коштів від організації.

В цілому протягом 2016 року завдяки цій послузі своєчасно отримали виплати авансів і зарплат 25 організацій Херсонської області - клієнтами ПриватБанку є 3 тисячі їх співробітників.

«Керівництво ПриватБанку розуміє всю відповідальність, яка покладається на банк при обслуговуванні такої кількості працівників бюджетної сфери. Ми постійно доводимо і підтверджуємо на ділі нашим клієнтам переваги роботи саме з нашим банком. Ось і зараз ПриватБанк, не чекаючи надходження коштів з Казначейства, за рахунок власних коштів виплатив зарплати медикам і педагогам », - резюмував заступник керівника по роботі з бюджетними організаціями в Херсонській області Володимир Чечоткін.

ПриватБанк авансує бюджетників без будь-яких комісій, це виключно прояв партнерських відносин. Аби забезпечити можливість вільного вибору людьми обслуговуючого банку, ПриватБанк розробив спеціальну послугу, що дозволяє бухгалтерам держпідприємств і бюджетних організацій зараховувати зарплату на картки різних банків за допомоги однієї відомості.

Зарплатні пакети для співробітників випускаються і обслуговуються безкоштовно. Найбільш надійний, соціально відповідальний та інноваційний банк в режимі онлайн надає послуги цілодобово і має розгалужену мережу. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів,15983 юридичні особи та приватні підприємці, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування і 76 відділень.

Немає коментарів:

Дописати коментар