пʼятницю, 13 січня 2017 р.

Новий сезон Бізнес-Школи у Херсонській філії ПриватБанку відкрили щедруваннями

13 січня у Херсонській філії ПриватБанку урочисто стартував новий сезон Бізнес-Школи ЮніорБанку. Напередодні старого Нового року, у день Маланки, до Центрального відділення на проспекті Ушакова, 43 завітали щедрувальники, які привітали юніорів, співробітників та клієнтів ПриватБанку прямо у залі обслугововування фізичних осіб.


Студенти Бізнес-Школи ЮніорБанку відвідують екскурсії, проходять квести, вивчають ораторське мистецтво, як здобути авторитет серед однолітків, як правильно розпоряджатись і накопичувати свої заощадження. Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Заняття БізнесШколи проходять не тільки в обласному центрі, а й у інших населенних пунктах.

Новий 2017 рік Херсонська філія ПриватБанку зустріла зі щедрими благодійними акціями та чудовим дарунком городянам - установленням великого світлодіодного екрану в самому серці обласного центру - на площі Свободи. Тут біля головної ялинки області цього року вже знайшли скарб близько 100 херсонських юніорів - учасників цікавих навчально-розважальних квестів. Таким чином вони продовжили традиції минулого року і відкрили для себе чимало нового, коли разом із батьками відвідали нещодавно відкриту в банку квест-кімнату.


З початку 2017 року Херсонська філія ПриватБанку реалізувала більше 3600 залізничних квитків. Клієнти філії вже здійснили понад 100 тисяч платежів на загальну суму більше 60 млн гривень. Шановні професійні щедрувальники на чолі з директором Херсонського училища культури, заслуженим працівником культури України Михайлом Варгуном у своїх побажаннях навіть згадали електронні гроші і додали: “Хай завжди у ваших скринях буде повно крупних гривень, а у сейфах в товстих пачках - бакси й євро на заначку”). Співробітники банку віддячили добрим людям щирими посмішками, взаємними вітаннями і щедрими дарунками.

Немає коментарів:

Дописати коментар