пʼятницю, 15 січня 2016 р.

Херсонські юніори знайшли скарб біля головної ялинки області

Біля головної ялинки області у центрі Херсона учні БізнесШколи ЮніорБанку знайшли кейс із грошима - загальна вартість знахідки становить 60 тисяч гривень. Винайдені купюри не є засобом розрахунку, а атрибутами цікавих навчально-розважальних квестів - їхній новий сезон у новому 2016 році вже стартував на базі Центрального відділення Херсонської філії ПриватБанку на проспекті Ушакова, 43.



20 років тому один із клієнтів ПриватБанку залишив на депозиті купюру вартістю 100 гривень. Протягом 2015-го її шукали понад 1500 учнів обласного центру – у новому році унікальний бізнес-квест обіцяє викликати ще більший інтерес із боку освітян. Можливість познайомитися з роботою банку зсередини і спробувати себе в якості справжніх банкірів з’явилася у школярів у грудні 2014 року - саме тоді його почали проводити у рамках БізнесШколи ЮніорБанку.



На кожному етапі бізнес-квесту діти проходять майстер-класи від фахівців банку і відповідають на питання про те, як влаштована банківська система.

Школярів вчать користуватися банківськими терміналами самообслуговування, рахувати свої гроші, відрізняти справжні купюри від підробки і навіть дають можливість брати участь у нараді з керівництвом Херсонської філії ПриватБанку.



Програму фінансової грамотності для школярів ПриватБанк розпочав у 2004 році з випуску дитячої книги «У банку як у танку», яка розповідає в доступній ігровій формі про те, як працює фінансовий ринок і банки. Весь тираж цього видання, що став основою циклу фінансових уроків для середньої школи, був переданий ПриватБанком в школи і дитячі бібліотеки по всій Україні.

Студенти БізнесШколи ЮніорБанку відвідують екскурсії, проходять квести, вивчають ораторське мистецтво, як здобути авторитет серед однолітків, як правильно розпоряджатись і накопичувати свої заощадження.

Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Заняття БізнесШколи проходять не тільки в обласному центрі, а й у інших населенних пунктах. Піонерами і найактивнішими учасниками програми в нашій області є Херсонська гімназія №1 і Херсонський ліцей обласної ради. Цікаві тренінги з призами доступні всім бажаючим школярам!

Немає коментарів:

Дописати коментар