понеділок, 18 січня 2016 р.

За підтримки ПриватБанку в Херсоні відкрито новий безкоштовний інтернет-центр для молоді

У Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б. Лавреньова відкрився інтернет-центр, обладнаний 4 комп’ютерами і 6 планшетами. Його створення стало можливим за підтримки облдержадміністрації та ПриватБанку, який подарував бібліотеці 3 комп’ютери і багатофункціональний пристрій.



Читачі бібліотеки будуть користуватися послугами інтернет-центру безкоштовно і за допомоги кваліфікованих інструкторів. Приміщення інтернет-центру надійно захищене: тут установили металеві двері та охоронну сигналізацію.


Відкриття інтернет-центру відбулося у день Маланки - тому учні шкіл №55, 54, гімназії №1, студенти Херсонського музичного училища та народний ансамбль народної пісні «Берегиня» обласного палацу культури вітали всіх присутніх на святі щедрівками.

Обласна бібліотека для юнацтва ім. Б. Лавреньова була заснована в Шуменському мікрорайоні у 1980 році. Сьогодні це осередок культури, освіти і дозвілля для майже 13 тисяч читачів та 10 структурних підрозділів із фондом близько 90 тисяч примірників.
Бібліотека і Херсонська філія ПриватБанку є не тільки партнерами, але й справжніми друзями, попереду у яких ще не один приємний і суспільно корисний проект.

Немає коментарів:

Дописати коментар