пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала переможців конкурсу „Вчитель року – 2016″


У великій залі Херсонської міської ради відбулося урочисте підбиття підсумків першого етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2016». Від Херсонської філіїї ПриватБанку усі лауреати і переможці змагання отримали подарунки - сертифікати на придбання товарів у мережі популярних супермаркетів.


Згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2016» проводився у чотирьох номінаціях: «Англійська мова», «Математика», «Історія» та «Захист Вітчизни». 39 найкращих вчителів обласного центру проводили конкурсні уроки і майстер-класи, створювали власний блог та презентацію педагогічного досвіду. За рішенням журі переможцями першого етапу стали:

- Оксана Єрохіна - учитель англійської мови гімназії №3,
- Наталя Реус - учитель математики та інформатики гімназії №1,
- Сергій Лисенко - учитель предмету «Захист Вітчизни» багатопрофільної гімназії №20,
- Тетяна Гнатюк - викладач історії спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30.


Херсонська філія ПриватБанку надає постійну підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям і, звичайно ж, не могла оминути увагою таку важливу подію, як нагородження переможців І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016».
ПриватБанк обслуговує близько 400 шкіл області і майже 20 000 працівників освіти регіону. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах.

Немає коментарів:

Дописати коментар