вівторок, 5 січня 2016 р.

У новорічні та різдвяні свята Херсонська філія ПриватБанку долучилася до трьох благодійних акцій


До новорічних та різдвяних свят ПриватБанк приготував для маленьких херсонців багато приємних сюрпризів і привітав дітлахів під час трьох благодійних акцій. Херсонська філія ПриватБанку  долучилася до поздоровлень малозабезпечених родин та переселенців у Суворовському і Дніпровському райвиконкомах, а також у Таврійському ліцеї мистецтв.


На благодійну акцію до Херсонського Таврійського ліцею мистецтв завітали 99 дошкільників міста, батьки яких мають статус вимушених переселенців. Для дітлахів організували запальну ігрову програму та інтерактивну виставу "Кіт у чоботях" від зразкового театрального колективу "Дивосвіт". Завершило свято веселе та невимушене спілкування із врученням дарунків від Херсонської філії ПриватБанку. 

- За час роботи на регіональному ринку  банківських послуг ми можемо розповісти не лише про відмінні результати, а й про участь у різних благодійних заходах, - розповідає директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега. - Ми надаємо допомогу всім, хто її гостро потребує. Я впевнена, що матеріальна допомога - це лише малий внесок, який може зробити кожен з нас у становлення здорового соціально відповідального суспільства.


З 2010 року діє благодійна програма ПриватБанку "Допомагати просто!", яка дає можливість клієнтам банку брати участь у благодійних проектах, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, тяжкохворих дітей, постраждалих від стихійних лих, катастроф, терактів та всіх тих, хто потребує допомоги.

Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій, а вичерпну інформацію про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар