четвер, 3 грудня 2015 р.


Херсонська філія ПриватБанку завітала в гості до обласного товариства інвалідів

У Міжнародний день інвалідів представники Херсонської філії ПриватБанку завітали в гості до обласного товариства інвалідів зі щирими подарунками та словами вдячності на адресу своїх давніх клієнтів. Спілкування відбулося у теплому та тісному колі - інваліди показали гостям свої чудові витвори ручної роботи і дізналися чимало нового про соціальні ініціативи банку. 


 

ПриватБанк приєднався до ініціативи міжнародного співтовариства стосовно заходів, спрямованих на інтеграцію у життя нашого суспільства людей з обмеженими можливостями, і надає спеціальні умови по обслуговуванню інвалідів. У всеукраїнській мережі банку з'являється все більше відділень з пандусами для заїзду інвалідних візків та так званих “безбар’єрних” банкоматів - з невисоким розташуванням та без сходинок. Про адреси таких об’єктів по всій Україні можна дізнатися на електронній мапі, використовуючи фільтр. Велопарковки та пандуси Херсонської філії ПриватБанку також позначені на карті.

Окрім цього, в ПриватБанку клієнти можуть замовити доставку пенсійної чи соціальної картки, звернувшись на гарячу лінію за телефоном 3700. Доставка здійснюється протягом 5 робочих днів з моменту звернення клієнта. Також клієнтам з обмеженими можливостями при наданні довідки з Медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) через форму на сайті або у будь-якому відділеннi банку ПриватБанк дає в подарунок 50 грн.

ПриватБанк безкоштовно випускає і обслуговує пенсійні та соціальні картки, що дозволяє їх власникам отримувати і витрачати пенсію та соціальну допомогу в зручний час, не чекаючи листоноші або своєї черги в касі відділення. Знімати готівку з таких карток можна не лише в мережі ПриватБанку, а й в банкоматах будь-яких українських банків без додаткової комісії.

Проводити всі фінансові операції можна і без відвідування відділень та не знімаючи готівку завдяки Інтернет-банку Приват24, використовуючи платежі по телефону 3700 та регулярні платежі.

Немає коментарів:

Дописати коментар