вівторок, 15 грудня 2015 р.

Херсонські юніори завітали на екскурсію до Апеляційного суду Херсонської області

У житті херсонських юніорів сталася нова яскрава подія - вони відвідали Апеляційний суд Херсонської області. Нещодавно ця екскурсія була організована для однієї з груп БізесШколи ЮніорБанку.



БізесШкола ЮніорБанку надає корисні знання про банківську систему, фінанси, історію грошей, а також цінні практичні навички - як знайти друзів і стати авторитетом у класі, як заробити «перший мільйон» та управляти особистим бюджетом тощо.

Херсонська філія ПриватБанку не тільки проводить тренінги з основ фінансової грамотності, але й постійно влаштовує для юніорів унікальні квести, досліджує фінансові історії різних років, здійснює відеоревізії відділень та організовує різноманітні екскурсії.



“Наші освітні програми постійно розширюються, тому що ми маємо на меті виховання справжніх лідерів і всебічно розвинених особистостей, – говорить керівник напряму ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум. –  Екскурсія до Апеляційного суду Херсонської області запам’ятається юніорам надовго, адже вона подарувала чимало нових вражень, емоцій та знань”.



Програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя – серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Заняття БізнесШколи проходять не тільки в обласному центрі, а й у інших населенних пунктах. Піонерами і найактивнішими учасниками програми є Херсонська гімназія №1 та Херсонський ліцей обласної ради. Цікаві заходи з призами доступні всім бажаючим школярам.

Немає коментарів:

Дописати коментар