понеділок, 14 грудня 2015 р.

Чугайстер став «золотим»


Клієнти ПриватБанку, які користуються банківськими картками для оплати товарів і переказу грошей у Приват24 та LiqPay, зможуть користуватися персональними знижками в розмірі 7% на покупки золотих ювелірних виробів у торговельній мережі Gold.ua. Передсвяткова акція компанії стартувала за допомогою сервісу ПриватБанку «Чугайстер» з початку грудня і триватиме до кінця 2015 року.

Щоб отримати гарантовану знижку на покупки в Gold.ua, досить просто розплатитися в Приват24 або LiqPay банківською карткою за товари або послуги або зробити грошовий переказ на картку. Після завершення операції «Чугайстер» подарує клієнтам безкоштовний промокод на знижки в Gold.ua, який можна зберегти в електронній пошті або на своєму мобільному телефоні.

«Чугайстер» – сервіс заохочення для онлайн-покупців, за допомогою якого в разі оплати товарів і послуг в інтернет-магазинах або Приват24 всі клієнти отримують безкоштовні ваучери або знижки на послуги та продукцію провідних українських і світових компаній. На сьогодні «Чугайстер» уже роздав користувачам інтернет-банкінгу понад 2 млн промокодів партнерів сервісу, серед яких MakeUp, «Інтертоп», NEXT, Lamoda, «Секунда», Allo, Megogo та інші відомі бренди. Щодня через Приват24 і LiqPay здійснюється понад 700 000 оплат.

Немає коментарів:

Дописати коментар