вівторок, 29 грудня 2015 р.

Напередодні новорічних свят Херсонська філія ПриватБанку привітала з 25-річчям головне управління Пенсійного фонду України та обласний центр зайнятості                                                                            
У Херсонському державному університеті відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці створення головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області та Херсонського обласного центру зайнятості. До відзначення ювілею долучилася Херсонська філія ПриватБанку, яка завітала на свято із цінними дарунками та теплими вітаннями.

- Для всіх нас це дуже вагома подія, що символізує стабільність взаємних відносин. Ваша щоденна відповідальна праця безпосередньо пов’язана із соціальним захистом та благополуччям тисяч людей. Ми щиро зичимо вам гармонії, здоров’я і прекрасного настрою! - зазначила керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега у вітальному слові на адресу ювілярів.



Ювілейні урочистості зібрали в актовій залі ХДУ керівництво, працівників та ветеранів Фонду і служби зайнятості. Колективи ювілярів вітали керівники області і міста Херсона, соціальні партери, а також вокальні та хореографічні колективи Херсонського державного університету.






ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 3.2 мільйонів українських пенсіонерів. У Херсонській області свою пенсію ПриватБанку довірили більше 83 тис. пенсіонерів.



Немає коментарів:

Дописати коментар