четвер, 17 грудня 2015 р.

ПриватБанк у Херсоні запрошує на роботу інкасаторів

Херсонська філія ПриватБанку запрошує на постійну роботу інкасаторів. У першу чергу, банк чекає на бійців, які демобілізувалися із зони АТО. Разом із документами про освіту та проходження військової служби в зоні проведення антитерористичної операції потрібна наявність водійських прав.

"Зараз підходить до завершення період реабілітації у бійців, які повернулися із зони бойових дій, - говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Серед них є люди, які втратили робоче місце або вирішили змінити рід занять. Ми вирішили піти назустріч вчорашнім військовим".

Робота позмінна. Графік стандартний - 5 робочих днів і 2 вихідних. Зарплата значно вища за середню по регіону. Претенденти, які пройшли відбір, будуть офіційно працевлаштовані і отримають повний соціальний пакет: регулярну виплату зарплати (3 рази на місяць), щорічну відпустку, оплату лікарняного, участь у програмі недержавного пенсійного фонду.

З питань працевлаштування можна звертатися в центральний офіс Херсонського філіалу ПриватБанку за адресою: м. Херсон, пр. Ушакова, 43, каб. 406 (4-й поверх). Подробиці надає заступник керівника напрямку Інкасація Григорій Білик за тел. 092 311 06 14.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів,
13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 190 банкоматів, 355 терміналів самообслуговування і 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар