понеділок, 7 грудня 2015 р.

В Україні запустили сервіс платіжних сторінок

З жовтня в Україні працює новий безпечний сервіс для взаєморозрахунків між приватними особами та компаніями – платіжні сторінки. Щоб отримати переказ, плату за товари або послуги, тепер потрібно просто надіслати покупцеві посилання на свою платіжну сторінку LiqРay електронною поштою, у месенджері або SMS. Для оплати достатньо пройти за посиланням на платіжну сторінку одержувача, ввести суму платежу та натиснути зелену кнопку. Гроші надійдуть на картку або банківський рахунок за лічені секунди.

«Платіжні сторінки переважно вирішують проблему шахрайства під час продажу товарів на онлайн-майданчиках, оскільки для отримання грошей не потрібно передавати номери карток, інші особисті дані, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Свою платіжну сторінку можна відкрити за 3 хвилини, сервіс доступний як усім приватним особам, так і компаніям, а реєстрація на LiqРay абсолютно безкоштовна».

Спеціально для тих, хто продає або купує товари через Інтернет за допомогою сайтів безкоштовних оголошень, у платіжні сторінки вбудовано функцію захищених платежів. Покупці зможуть впевнено оплачувати будь-які покупки картками за допомогою захищеного платежу та бути впевненими в своєчасному отриманні товарів. Гроші надходять на рахунок продавця тільки після того, як покупець підтвердить отримання послуги чи товару. Процес оплати товару нічим не відрізняється від звичайних платежів.

Немає коментарів:

Дописати коментар